More

  100% Discount || Proiectul tau de design interior in DOAR 5 ORE

  Telegram Messenger | LinkedIn

  Proiectul tau de design interior in DOAR 5 ORE

  Requirements

  • Nu e nevoie de experienta anterioara. Invatam impreuna sa folosim platforma si sa efectuam o amenajare corecta.

  Description

  Dacă iubești designul interior și vrei să înveți cum să-ți amenajezi spațiul într-un mod captivant și eficient, acest curs este perfect pentru tine! Vei experimenta o abordare practică și hands-on în ceea ce privește crearea propriului proiect de design interior, și totul se va întâmpla în doar 5 ore folosind platforma online Homestyler.

  Ce vei învăța:

  1. Introducere în Homestyler: Vom începe cu o prezentare a platformei Homestyler, învățând cum să o folosești în mod eficient pentru a crea proiecte realistice de design interior.
  2. Concepte de bază în design interior: Vei descoperi elementele esențiale ale designului interior și cum să le aplici pentru a obține rezultate remarcabile în amenajarea spațiului tău.
  3. Planificarea spațiului: Vei învăța să evaluezi corect dimensiunile și configurația spațiului tău, să creezi planuri precise și să explorezi diverse opțiuni de amenajare.
  4. Selectarea culorilor și a materialelor: Vom explora paleta de culori și materiale disponibile în Homestyler și cum să le combini pentru a aduce personalitate și stil în locuința ta.
  5. Mobila și decorațiunile: Vei avea acces la o varietate de mobilier și decorațiuni din biblioteca Homestyler, învățând cum să le alegi și să le integrezi în proiectul tău.
  6. Iluminat și efecte vizuale: Vom explora modul în care iluminatul și efectele vizuale pot influența atmosfera și aspectul general al spațiului.
  7. Prezentarea proiectului: Vei învăța cum să prezinți proiectul tău de design interior într-un mod profesionist, folosind vizualizări 3D și imagini realiste generate de Homestyler.

  Acest curs este perfect pentru oricine dorește să-și descopere creativitatea în design interior și să se bucure de o experiență interactivă și distractivă. Nu este necesară experiență anterioară în design sau utilizarea platformei Homestyler; vei fi ghidat pas cu pas de către instructori experimentați în domeniul designului interior.

  La finalul celor 5 ore, vei fi mândru să ai propriul proiect de design interior realizat în Homestyler, gata să îl împărtășești cu prietenii și familia sau să îl implementezi în spațiul tău real.

  Înscrie-te acum la cursul “Proiectul tău de design interior în DOAR 5 ore” cu Homestyler și începe să-ți transpui visurile de design în realitate!

  Who this course is for:

  • Pasionati de design interior
  • Proprietari de locuinta
  • Incepatori in domeniul designului interior.


  Get this Deal


  Get this Deal

  #Proiectul #tau #design #interior #DOAR #ORE #Get this Deal
  تخفيضات,كوبونات,كوبون,عروض,كوبون كل يوم
  Get this Deal,Get this Deal
  udemy sale,udemy for business,udemy discount,udemy gutschein,business administration,discount factor,course deutsch,course catalogue,udemy course discount,javascript courses online,javascript course,freebies,toefl speaking,excel courses online,excel courses,excel templates dashboard,software engineering course online,software engineering course,

  Related articles