More

  100% Discount || Managementul timpului

  Telegram Messenger | LinkedIn

  Managementul timpului

  Requirements

  • Nu sunt cerințe specifice pentru acest curs

  Description

  Bun venit la cursul de management al timpului. În acest curs, vei învăța 30 strategii simple dar eficiente numite “provocări”, pe care le poți aplica pe parcursul a 30 zile. De ce 30 zile? Pentru că, studiile arată că 30 zile reprezintă un timp suficient de lung pentru ca unele comportamente noi să fie învățate și să devină obișnuințe și totodată nu prea lung pentru a demotiva. Astfel, vei deveni conștient de erorile și obiceiurile greșite pe care le ai atunci când faci uz de timpul tău. Unele strategii sunt interconectate, iar altele pot fi aplicate individual. Chair dacă unele dintre recomandările acestui curs pot părea simple și directe, asigură-te că le parcurgi pe toate și vei vedea că beneficiile se adaugă. De asemenea, folosește resursele atașate cursului pentru a parcurge exercițiile.

  Te provoc deci să parcurgi aceste provocări pe o perioadă de 30 zile, pentru a relua controlul asupra timpului tău. Succes!

  Who this course is for:

  • Persoane care au probleme în a-și administra eficient timpul
  • Persoane care doresc să învețe strategii eficiente de management al timpului, în mai puțin de 30 minute


  Get this Deal


  Get this Deal

  #Managementul #timpului #Get this Deal
  تخفيضات,كوبونات,كوبون,عروض,كوبون كل يوم
  Get this Deal,Get this Deal
  udemy sale,udemy for business,udemy discount,udemy gutschein,business administration,discount factor,course deutsch,course catalogue,udemy course discount,javascript courses online,javascript course,freebies,toefl speaking,excel courses online,excel courses,excel templates dashboard,software engineering course online,software engineering course,

  Related articles